Η AHAVA ιδρύθηκε πριν από περίπου 23 χρόνια, με πρωτοβουλία τριών οικισμών στις όχθες της περιοχής της Νεκράς Θάλασσας. Εκεί, πρόσεξαν ότι οι άνθρωποι που επισκέπτονταν τη Νεκρά Θάλασσα από όλο τον κόσμο, μάζευαν τη λάσπη και το νερό σε μικρά δοχεία και τα έπαιρναν μαζί τους, ώστε να απολαμβάνουν στο σπίτι τους τα θαύματα αυτού του μοναδικού συνδυασμού νερού και λάσπης.

Εξαιτίας της αγάπης τους για την περιοχή και της επιθυμίας τους να αποκαλύψουν τα μυστικά της αναζωογονητικής επίδρασης των μεταλλικών στοιχείων στο δέρμα, το 1988 η ομάδα ίδρυσε την εταιρία περιποίησης δέρματος με μεταλλικά στοιχεία ‘AHAVA’. (‘Αγάπη’ στα Εβραϊκά) Μέχρι σήμερα, το όραμα και η δέσμευση της εταιρίας είναι να φέρει στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο την ευεργετική επίδραση της Νεκράς Θάλασσας μέσα από προϊόντα υψηλής ποιότητας για την περιποίηση του δέρματος.

Νεκρά Θάλασσα: Το μεγαλύτερο φυσικό σπα της γης. Η επιφάνειά της βρίσκεται 40 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Μεσογείου. Περιέχει αλάτι σε ποσοστό 24%, δηλαδή μέχρι και 10 φορές περισσότερο από το νερό της θάλασσας. Μοναδικός συνδυασμός περιβαλλοντικών συνθηκών: Ο αέρας χαρακτηρίζεται από υψηλή συγκέντρωση αμόλυντου οξυγόνου. Ο ήλιος είναι ηπιότερος, χάρη στα φυσικά ατμοσφαιρικά ηλιακά φίλτρα (χαρίζουν στο φως ένα μυσταγωγικό χαρακτήρα). Το νερό περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση μεταλλικών στοιχείων στη γη: 32% στέρεα ορυκτά, 21 διαφορετικών ειδών, είναι τόσο βαρύ και πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία που το νερό μοιάζει με λάδι στο δέρμα, και το ανθρώπινο σώμα κυριολεκτικά επιπλέει στο νερό.

Η λάσπη από τις όχθες της Νεκράς Θάλασσας έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση υγιούς δέρματος και την ανακούφιση από πόνους του στρες. Tα μεταλλικά στοιχεία της Νεκράς Θάλασσας είναι γνωστό ότι βελτιώνουν την ευημερία του δέρματός σας και τη νεότητά του. Το Osmoter™ είναι ένα μοναδικό μίγμα μεταλλικών στοιχείων που περιέχεται σε όλα τα προϊόντα της AHAVA. Βελτιώνει τον κυτταρικό μεταβολισμό, προστατεύει από την βλαπτική επίδραση των UV, αυξάνει σημαντικά την υγρασία διατηρώντας το δέρμα σας νεανικό και λαμπερό.

• Όλα τα προϊόντα είναι χωρίς Paraben.

• Όλα τα προϊόντα καθαρισμού είναι χωρίς SLS/SLES.

• Όλα τα προϊόντα είναι ελεγμένα για αλλεργίες και εγκεκριμένα για ευαίσθητο δέρμα.

• Όλα τα προϊόντα περιέχουν Osmoter™.

• Δεν περιέχουν πετρέλαιο, σκληρά συνθετικά συστατικά ή γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

• Δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

• Όλες οι συσκευασίες είναι ανακυκλώσιμες.

Δείτε εδώ τα προϊόντα της AHAVA: http://www.doctorpharmacy.gr/gr/brands/brands-a-d/ahava.html